Sweet Home

Шармантна внатрешност и луксузен поглед од прозорецот

Ова е една мала куќа која е лоцирана во Грција. Внатрешноста на куќата е едноставна и бела. Прави линии, без натрупаност при уредувањето. Минимализмот е застапен до крајната граница.

Кога ќе застанете на прозорецот веќе имате сосема поинква димензија. Море и базен пред вратата. Оваа куќа е загарантиран извор на вашата среќа.

Напиши коментар