Дестинации

Шармантните хотели во Амстердам

Шармантниот град Амстердам е пример за модерен свет со прогресивни елемнти кои се совршено отсликани и кај неговите хотели. 

Локацијата на хотелот што ќе го погледнете е на брегот на реката Амстел во центарот на престолнината. Луксузниот хотел ни претставува реплика на холандскиот мајстор од Ријксмузејот како и совршено чуваната библиотека и реставрирана фасада која има поглед на реката. Амстердам е познат како град во кој сите се грижат за природната средина а овој луксузен хотел има златен сертификат од организицајата Green Key, поради посветеноста на еколошката средина.

 

luksuz-hotel-turizam-destinacija-odmor-hotel-amsterdam_01 luksuz-hotel-turizam-destinacija-odmor-hotel-amsterdam_02 luksuz-hotel-turizam-destinacija-odmor-hotel-amsterdam_03 luksuz-hotel-turizam-destinacija-odmor-hotel-amsterdam_04 luksuz-hotel-turizam-destinacija-odmor-hotel-amsterdam_05 luksuz-hotel-turizam-destinacija-odmor-hotel-amsterdam_06 luksuz-hotel-turizam-destinacija-odmor-hotel-amsterdam_07 luksuz-hotel-turizam-destinacija-odmor-hotel-amsterdam_08 luksuz-hotel-turizam-destinacija-odmor-hotel-amsterdam_09 luksuz-hotel-turizam-destinacija-odmor-hotel-amsterdam_10 luksuz-hotel-turizam-destinacija-odmor-hotel-amsterdam_12 luksuz-hotel-turizam-destinacija-odmor-hotel-amsterdam_13 luksuz-hotel-turizam-destinacija-odmor-hotel-amsterdam_14 luksuz-hotel-turizam-destinacija-odmor-hotel-amsterdam_99

Напиши коментар