man fashion

Шик совети како да ја врзете краватата!

Краватата денес може да се носи апсолутно со сè, со фармерки, сако или костум, а од мажот секогаш и во секоја прилика прави господин.

Но сепак, не е мал бројот на мажи на кои нивните девојки или жени им ги врзуваат краватите. За оние кои не знаат како, еве неколку едноставни совети кои што ќе ви помогнат лесно да ја врзете вашата кравата на неколку нови, малку поразлични начини.

 

 

Напиши коментар