Мода

Сино-зелена хармонија

Ги сакаме овие бои, го сакаме овие нијанси, го сакаме овој дезен на фустани. И да, го сакеме ова прекрасно сако кое совршено ја надополнува оваа визија.

Дали ви се допаѓа?

 

Напиши коментар