Убавина

Слатка пролетна визија (Видео)

За жал сеуште наутро мораме да облечеме подебела облека, кога одиме на работа. Со надеж дека топлите денови наскоро ќе дојдат, ви подготвивме едно видео кое ќе ви демонстрира една одлична пролетна визија и шминка.

Погледнете го:

Напиши коментар