Motherhood

Слатката мала Корејка учи од мама како да каже не (Видео)

Како и повеќето деца, така и Ye Bin обожава да јаде колачиња, сладолед, да оди на базен… меѓутоа дојде и денот кога нејзината мајка требало да ја научи да не прифаќа да оди со непознати луѓе.

Погледнете го текот на упатствата, ви гарантираме дека ќе измамат насмевка на вашето лице.

https://www.youtube.com/watch?v=xS0XiOLW_Qk

Напиши коментар