Sweet Home

Со бурето од вино до прекрасна масичка за кафе!

Дали ви треба идеја што да правите со старото буре од вино? Ако да, зошто да не направите една инзворедна масичка за кафе за во дневната соба. Нема да се покаете. 🙂

Погледнете ги сликите и искористете ги идеите:

27 118

Напиши коментар