Sweet Home

Сон на секој студент: Фантастично уредени 22 квадрати

Многу пати до сега сме се увериле дека малиот простор може да овозможи многу, доколку го најдете правото решение. Погледнете го овој мал стан во Полска кој е прекрасно дизајниран и пред се практичен.

За овој стан може да се каже дека е сон на секој студент.

Палетата на бои е многу едноставна, што во главно вклучува нијанси на сива и бела. Мебелот е мултифункционален како што и се очекува во толку мал простор.

Погледнете ја фотогалеријата!

1 2 3 4 5

Напиши коментар