Убавина

Сончева диета – за 8 дена 4 кг помалку

Ви нудиме една брза диета која на брз и поднослив начин ќе ви помогне да си го доведете телото во ред. Се што треба да јадете е жолта свежа храна.

Што треба да имате на менито:

Намирниците кои ќе ги јадете треба да бидат жолти, а тоа би можело да биде: агруми, диња, банани, жолти јаболки, круши и други намирници со жолта боја.

Количината е важна

Дневно смееме да јадеме по 500 гр жолта храна. При тоа треба да внимавате да внесете четири различни жолти намирници.

И пијалокот треба да биде жолт

Пијте сокови и чаеви во жолта боја.

Вежбите помагаат

Како и кај секоја диета и во оваа треба да практикувате вежби. Тоа ќе ви помогне побрзо да ги истрошите калориите.

Напиши коментар