Мојата кујна

Совети: Како да направите совршен сендвич на скара (Видео)

Многумина тврдат дека знаат да направат сендвич со сирење на скара, но обично на крајот не е онаков каков што треба да биде. Во ова видео, интересниот “Крал на науката за храната” г-дин Алтон Браун ќе ви покаже како да го направите тоа. Дури и ако не знаете англиски јазик, ќе ги разберете неговите инструкции.

Напиши коментар