Sweet Home

Современи хасиенди, во кои ќе се заљубите!

Во минатотот хасиендите биле огромни земјоделски имоти, карактеристични за колонијалните имоти во Шпанија и Португалија. Денес, иако овие убави куќи одамна не ја вршат истата функција, оставиле моќен белег врз архитектурата и дизајнот на ентериерот.

Носејќи отпечаток на Јужна Африка, со вткаени африкански традиции збогатени со примеси на рустикални детали, овие современи хасиенди се претвораат во една носталгична, романтична оаза во урбаната средина.

Ви препорачуваме да погледнете некоим од најубавите станбени простори, запечатени од духот на Шпанската империја.

 

1

2

3

4

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

Напиши коментар