Убавина

Совршена летна фризура за кратка коса (Видео)

Кој рекол дека дамите со кратка коса немаат мозност да ја разнообразат својата фризура? Со малку имагинација, желба и време можете да направите вистинска романтична фризура. Нјдобро од се е што таа се прави многу лесно и брзо. Погледнете како да си ја направите чекор по чекор:

Напиши коментар