Дестинации

Совршена вила во Малибу

Ова е една прекрасна куќа наречена Paradise Cove, и е една од најпопуларните имиња во Малибу.

Ова земјиште е со дупла ограда и на повеќе нивоа. Има четри спални соби, четри тоалети. Ја дизајнирал Стивен Ерич, а ја уредил познатиот дизајнер за ентериери Мајкл Ли. Главната спална соба има пространа тараса, тоалет во спа стил, два големи шкафа, додека стаклените ѕидови и пружаат уште поубав поглед кон Тихиот Океан.

Оваа вила исто така има гурманска кујна. Пространата дневна соба и трпезарија се одлична опција и се отворени кон тарасата која има директен излез на плажа.

 

luksuz-vila-arhitektura-paradise-cove-malibu_01 luksuz-vila-arhitektura-paradise-cove-malibu_02 luksuz-vila-arhitektura-paradise-cove-malibu_03 luksuz-vila-arhitektura-paradise-cove-malibu_04 luksuz-vila-arhitektura-paradise-cove-malibu_05 luksuz-vila-arhitektura-paradise-cove-malibu_06 luksuz-vila-arhitektura-paradise-cove-malibu_07 luksuz-vila-arhitektura-paradise-cove-malibu_09 luksuz-vila-arhitektura-paradise-cove-malibu_10 luksuz-vila-arhitektura-paradise-cove-malibu_11 luksuz-vila-arhitektura-paradise-cove-malibu_12 luksuz-vila-arhitektura-paradise-cove-malibu_13 luksuz-vila-arhitektura-paradise-cove-malibu_14 luksuz-vila-arhitektura-paradise-cove-malibu_15 luksuz-vila-arhitektura-paradise-cove-malibu_16 luksuz-vila-arhitektura-paradise-cove-malibu_17 luksuz-vila-arhitektura-paradise-cove-malibu_18 luksuz-vila-arhitektura-paradise-cove-malibu_99

Напиши коментар