Sweet Home

Совршено искористени 30 метри квадратни простор (Видео)

Повеќенаменското користење на просторот стана една од централните точки за време на уредување на домовите. Во овој стан од 30 метри квадратни, архитектот совршено одговорил на барањата.

Распоредот на станот е прилагоден на потребите на сопствениците, функционира и како личен и како друштвен простор, давајќи доем дека има дупло повеќе површина.

1

2

3

4

5

Напиши коментар