Дестинации

СПА центар само за возрасни – Le Blanc Spa Resort!

На локација на брегот на Карибите се наоѓа една позната туристичка дестинација, Канкун.

Во Канкун направен е Le Blanc Spa Resort, односно спа центар со хотел кој на гостите им нуди луксуз и стил, како и услуги со најголем квалитет со цел да се добие совршен одмор.

Овој СПА центар има 260 елегантни и добро опремени соби и 24 часовна достапност на персоналот.

Тука е и можноста за вечера во еден од убавите ресторани во центарот, а после тоа се препорачува релаксација во теретана или опуштена сесија јога. Сауната и спа оделот се со локација која дозволува полнење на батериите.

 

luksuz-hotel-resort-le-blan-spa_99 luksuz-hotel-resort-le-blan-spa_01 luksuz-hotel-resort-le-blan-spa_02 luksuz-hotel-resort-le-blan-spa_03 luksuz-hotel-resort-le-blan-spa_04 luksuz-hotel-resort-le-blan-spa_05 luksuz-hotel-resort-le-blan-spa_06 luksuz-hotel-resort-le-blan-spa_07 luksuz-hotel-resort-le-blan-spa_08 luksuz-hotel-resort-le-blan-spa_10 luksuz-hotel-resort-le-blan-spa_11 luksuz-hotel-resort-le-blan-spa_12 luksuz-hotel-resort-le-blan-spa_13 luksuz-hotel-resort-le-blan-spa_14 luksuz-hotel-resort-le-blan-spa_15 luksuz-hotel-resort-le-blan-spa_16

Напиши коментар