Убавина

Спектакуларен маникир со сламка (Видео)

Ги сакаме интересните идеи за маникир, затоа денес ќе ви покажеме како сами може спектакуларно да ги украсите ноктите.

За да го направите овој апстарктен и свеж маникир за пролетта, имате потреба од неколку лакови во различни бои и сламка.

исклучително е лесен, а резултатот е одличен. Едноставно следете ги инструкциите.

 

1

Напиши коментар