ШоуБиз

Станија се предомисли: Нема веќе да се збори за нејзината љубов

Старлетата Станија Добројевиќ објави дека со новата година доаѓаат и нови планови, желби и промени, и дека во тоа е озбилна и покажува и следнава изјава.

После прекинатата врска со Филип, во 2014 Станија влегува со нов дечко.

Старлетата за “Alo” вели дека е среќно заљубена и дека не сака да објавува делати за новата врска.

„Да заљубена сум. Мојата интима е исклучиво моја работа. Мојот љубовен живот го чувам далеку од очите на јавноста, затоа што се изгорев и си ја научив лекцијата. Јавната врска не ми донесе ништо добро, само проблеми. Не сакам моите емоции јавно да ги експонирам, љубовта е нешто највредно во животот и треба да се чува само за себе“ – вели Станија.

Напиши коментар