Мода

Стил на денот – Бели панталони

Белите панталони се апсолутен моден хит за оваа сезона. Белата боја и одговара на поголемиот број на жени. Било да се одлучите за тесни фармерки или широки бели панталони, постои едно единствено правило кон кое морате да се придржувате – правилото е секогаш да носите бел долен веш.

 

Напиши коментар