Bridal

Свадба во вода – совршена летна идеjа

Свадбената церемонија не мора секогаш да се одржува во ресторан, на плажа, во ливада… Одберете сосема поинакво место за вашата свадба, на пример тоа нека биде водата.

Венчаницата нека биде бел костим за капење со невестински детали, а гостите нека бидат облечени во најразлични костими за капење. Ова е совршена свадба:

Напиши коментар