Motherhood

Татко и ќерка во дует го исполниле најубавиот перформанс некогаш виден на интернет (Видео)

Откако ќерката го молела таткото заедно, во дует да ја испеат популарната песна “Love is an open door”, овој по се изгледа многу забавен татко се согласил да и ја исполни желбата на својата ќерка не знаејќи каква популраност ќе ги снајде.

Тоа резултирало со можеби најдобриот перформанс кој може да се најде на интернет а во кој учествувале ќерката и таткото.

Напиши коментар