man fashion

Тетоважите станаа дел од стилот на човекот!

Тетоважите во денешно време станаа моден тренд и моден додаток.

Се сметаат дека го украсуваат телото и дека му даваат посебно знаечење на периодот кој оставил длабока трага во нас.

Зависно од личноста, така се направени и тетоважите, со смисла или без значење и лошо изработени.

Ви претставуваме уметнички слики кои се одлично направени

 

images_statii_foto_remek-dela-tetovazi_majstorski-tetovazi-09 images_statii_foto_remek-dela-tetovazi_majstorski-tetovazi-02 images_statii_foto_remek-dela-tetovazi_majstorski-tetovazi-03 images_statii_foto_remek-dela-tetovazi_majstorski-tetovazi-04 images_statii_foto_remek-dela-tetovazi_majstorski-tetovazi-05 images_statii_foto_remek-dela-tetovazi_majstorski-tetovazi-06 images_statii_foto_remek-dela-tetovazi_majstorski-tetovazi-08

Напиши коментар