ШоуБиз

Тијана бремена, Тамара ја менува на Евровизија!!

Ова е само дел од местенката што Тијана Дапчевиќ и екипата на Невозможна Мисија и  ја подготвија на Тамара Тодевска, а гледачите оваа сабота на  АЛФА ТВ во 19.15 часот ќе имаат ексклузивна можност да ја погледнат во најновата епизода на ова телевизико реално шоу.

 

Тамара, Тијана, Александра Накова, Влатко Лозановски, Елена Велевска Фифи, Панки  се само дел од македонските познатите личности кои паднаа пред камерата на  Невозможна мисија. 

 

Ова реално ТВ шоу  не претставува класична скриена камера, туку познатите и јавни личности ги става во реални ситуации при што на гледачите им се дава шанса да ги следат реакциите на своите омилени ликови, во необични и понекогаш опасни ситуации.

 

Од оваа сабота стартува новиот цуклус емисии на невозможна мисија со макеодонски познати личности  а се прикажуваат на Алфа ТВ секоја Сабота во 19.15 часот

tamara 7

Напиши коментар