Здраво тело

Тимови за скокање јаже

Зимскиве денови не прават поспори и помрзливи кога станува збор за вежбањето. Има начини како да ја вратиме енергијата и да го раздвижиме телото. Едно од нив е јажето за скокање.

Главен предмет кој Андријана Лима го користи за затегање на нејзиното тело е јажето. Во видеото група млади луѓе направиле секакви комбинации за скокање. Има начини само треба да има желба за слабеење и затегање. Скокањето е забавно, во исто време и многу мотивирачко. 🙂

 

Напиши коментар