Мода

Tom Ford со колекција есен/зима за 2014

Том Форд се претстави на лондонската недела на мода со една храбра комбинација од парчиња облека.

Тој и покрај сексипилот и потенцирање на облините на жената, во оваа колекција се решил за едноставни парчиња.

Неговите парчиња облека се движат меѓу точно избрани бои, црвена, црна и бела.

ford-11 ford-01 ford-02 ford-03 ford-04 ford-05 ford-06 ford-07 ford-08 ford-09 ford-10

Напиши коментар