Мода

Тренди бои за 2014!

Со секоја нова година и сезона доаѓа и цела палета на бои во модниот свет, кои, зависно од сезоната, се сметаат за најприфатлици и најатрактивни.

Ние ви носиме палета на бои кои ќе бидат атрактивни оваа 2014 година, од кои некои ја преживеале претходната сезона, а некои допрва се изборија за нивниот премин во оваа сезна.

Ментол зелена боја

Foto: SheFinds

Корална

Foto: Retailmenot

Розова шеќерна волна

Foto: ColorMeBlueFashion

Бела

Foto: Tumblr

Кралско сина

Foto: Tumblr

Сончево жолта

Foto: Tumblr

Неутрална беж

Foto: Tumblr

Напиши коментар