Sweet Home

Уште еден проект на модерна куќа со гаража – “Hermes”

Денеска ќе ви го претставиме проектот на уште една модерна куќа со поткровје и гаража “Hermes” која е наменете за семејство од 4-5 членови. Во приземјето се наоѓа отворена дневна соба со кујна и трепезарија, остава и бања. Во поткровјето се сместени 3 спални соби, бања и гардеробер.

1

2

3

4

5

6

 

Напиши коментар