Prison brake

Вака изгледа вистинска среќа :)

 

Кога ова слатко хаски кутре добива масажа на главата, одма знаеш како изгледа среќата. Почекај да видиш кога ќе ја допрат таа слатка и пријатна точка. Одма почнуваат со насмевки 🙂

 

Напиши коментар