← НАЗАД НА БОЗА

Val Stefani со колекција есенски венчаници за 2014

Val Stefani со колекција есенски венчаници за 2014
721 Читања

Ова е една интересна колекција венчаници кои треба да ги погледнете.

Изборот на модели е фин, но се прашуваме зошто им требала таа бела трака на главата. Изгледа како невестата да ја боли глава.

Чипката е фино избрана и со добар дезен.

 

val-stefani-fall-2014-strapless-ball-gown-wedding-dress-d8074-back-view-train val-stefani-fall-2014-strapless-ball-gown-wedding-dress-d8074-front-view val-stefani-fall-2014-strapless-ball-gown-wedding-dress-d8074-front-view-sit val-stefani-fall-2014-strapless-mermaid-wedding-dress-tiered-skirt-d8078-back-view-train val-stefani-fall-2014-strapless-mermaid-wedding-dress-tiered-skirt-d8078-front-view val-stefani-fall-2014-strapless-wedding-dress-d8071-front-view val-stefani-fall-2014-strapless-wedding-dress-d8071-front-view-2 val-stefani-fall-2014-strapless-wedding-dress-embellished-bodice-d8075 val-stefani-fall-2014-strapless-wedding-dress-embellished-bodice-d8075-back-view val-stefani-fall-2014-strapless-wedding-dress-embellished-bodice-d8075-front-view

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk