Sweet Home

Величествената вила Фиона

Величествената вила Фиона се наоѓа во елитниот дел на Холивуд Хилс…

Нуди прекрасен поглед на Runyon Canyon и Hollywood, додека во нејзината внатрешност можете да уживате во луксузот. Дизајнот на оваа неверојатно луксузна вила е совршено осмислен, а секоја просторија има свој приватен пристап до прекрасно уредениот двор.

Оваа луксузна вила има 5 спални соби со приватни бањи, приватен пристап до екстравагантниот базен и живописен поглед на нејзниото магично окружување. Кога ќе влезете во прострната главна спална соба ќе бидете маѓепсани од каминот, големата када, двојниот туш и пространите плакари со многу простор во нив.

Нејзината цена е 8.3 милиони долари…

LUKSUZNA VILA FIONA

LUKSUZNA VILA FIONA

LUKSUZNA VILA FIONA

LUKSUZNA VILA FIONA

LUKSUZNA VILA FIONA

LUKSUZNA VILA FIONA

LUKSUZNA VILA FIONA

LUKSUZNA VILA FIONA

LUKSUZNA VILA FIONA

LUKSUZNA VILA FIONA

LUKSUZNA VILA FIONA

LUKSUZNA VILA FIONA

 

Напиши коментар