Bridal

Венчаници од атељето Aimee- нова колекција за 2014

Доколу сакате да изгледате како права принцеза на вашата венчавка, тогаш овие креации се совршен избор за вас. Долги традиционални венчаници. Во повеќето од нив, чипката е неизбежен сегмент. Дел се со отворено, а дел со отворено деколте. Изберете една од понудените креации на Aimee за 2014 година и изгледајте прекрасно на вашата кралска венчавка.

atelier aimee bridal 2014 charlotte lace ball gown long sleeve bolero jacket front

atelier aimee bridal 2014 charlotte lace ball gown long sleeve bolero jacket

atelier aimee bridal 2014 charlotte strapless lace ball gown long sleeve bolero jacket

atelier aimee 2014 consuelo long sleeve wedding dress

atelier aimee 2014 consuelo long sleeve wedding dress shoot

atelier aimee wedding dresses 2014 delfina strapless ball gown pink bodice front

atelier aimee wedding dresses 2014 delfina strapless ball gown pink bodice

atelier aimee 2014 bridal cherie powder pink wedding dress ruffle skirt

 

Напиши коментар