Bridal

Венчаници од Елизабет Филмор за есен 2014

Можеме само да кажеме колку само ги обожаваме венчаниците од Елизабет Филмор. Не треба да испадне изненадување, со оглед на фактот дека колекцијата има и одлични детали на која на секоја девојка ќе и застане здивот кога ќе ги погледне. Многу меки, многу феминистни и секоја вид на убавина склопена во венчаница, со еден збор совршенство.

Willa V-neck

elizabeth fillmore fall 2014 bridal willa wedding dress straps

Willa V-neck

Josephine powder blue silk

Josephine powder blue silk 1 Josephine powder blue silk 2

Palace Garden “Trellis”

Palace Garden “Trellis” 2 Palace Garden “Trellis”

Ella lace Strapless corset

Ella lace Strapless corset

 

Shanghai Short fitted

Shanghai Short fitted 2 Shanghai Short fitted

 

Anya Backless silk 

Anya Backless silk 2 Anya Backless silk

Напиши коментар