Bridal

Венчаници со тул – најдобар избор за лето 2014

Овие венчаници, се карактеризираат со гламур, развеселуваат а сепак, ја задржуваат класичната нота. Се протегаат, се до подот и благо се спуштаат, оставајќи нота на романтика.

Тулот, од проѕирна чипка, благо ги прекрива рамениците завршува над лактовите, а остава нота на резервирана, стилизираност и мистика. Декорирани се со апликации од блескави штрасови и кристали,  набори и фалти, елегантно се припојуваат и ја следат линијата на телото, во препознатливиот сирена облик.

Моделите се на креаторите Alvina Valenta, Bonicci, Kristi Bonnoci…

Ви предлагаме да ја разгледате следнава галерија….Ние сме водушевени, сигурни сме, дека ќе бидете и вие….

Напиши коментар