Bridal

Венчаниците на Вера Ванг за 2015.

Дизајнерката која се прослави со прекрасните модели на венчаници во кои судбинското “ДА” сонауаат да го кажат многу невести во светот, птжретстави уште еднен lookbook на венчаници, овој пат за пролет 2015.

Иако Вера Ванг, во својата колекција нуди широк спектар на различни венчаници – од цветни до пудерести и пастелни тонови, овој пат во нејзината колекција доминира традиционалната бела боја.

Прекрасните венчаници се изработени од свила, чипка и многу тул.

Целата колекција можете да ја погледнете во нашата галерија:

 

Напиши коментар