Спорт

Високи потпетици и фудбал: Прекрасната Фиорела жонглира подобро отколку повеќето играчи (Видео)

Атрактивната актерка, модел и продуцент, подобро од многумина кои се занимаваат со фудбал

Фиорела Кастиљо, атрактивната бринета, која професионално се занимава со глума, манекенство и продукција, демонстрираше вистинска уметност на која би и позавиделе многумина љубители на единствениот спорт кој се игра исклучиво со нога.

Оваа девојка иако облечена во високи потпетици одлично ракува со фудбалската топка! Жонглира со нога, колена и рамена, и тоа стоечки, но и седејќи на под…

Напиши коментар