man fashion

Внесете пролетни ракавици во вашиот имиџ!

Добро изработени ракавиците со интересни детали би биле одлична комбинација со вашето елегантно палто, но исто толку “badass” за да можете да ги носите и со вашата кожена јакна.

Најчесто изработени од високо квалитетна италијанска кожа, овие ракавици се направени за да траат. Ако се одлучите да платите нешто повеќе, сигурно ќе ги имате најмалку 10 години, не плашејќи се дека ќе излезат од мода.

Цените (од околу 2-3.000 денари) може да ви изгледаат премногу за ракавици, но сметајте дека ракавиците се луксузни, елегантни, и со сигурност ќе ве чуваат од ниските температури, така што тие се навистина добра инвестиција за претстојната зима.

Напиши коментар