Мода

Водич за најмодерните чевли оваа сезона

Чевлите и високите потпетици одсекогаш биле најчеста женска пасија! И тоа со причина! А што е она што ни пристигна оваа сезона во светот на високите потпетици и рамните чевли? Погледнете во нашата галерија:

 

 

 

Напиши коментар