Дестинации

Волшебен и луксузен: Хотелот “Areias do Seixo Charm”

Хотелот “Areias do Seixo Charm” е луксузен бутик хотел лоциран помеѓу зелените полјани на прекрасната португалска провинција, на час од главниот град Лисабон. Тоа е еден прилично интересен хотел, кој се карактеризира со уникатна комбинација на стилови. Тоа е класичен современ хотел кој нуди некои магични искуства за своите гости. Во овие веќе топли денови секој сонува за мало парче од рајот, кое што ќе може да ги задоволи неговите желби. Посетете го овој прекрасен бутик хотел и несомнено ќе бидете фасцинирани!

 

Напиши коментар