Sweet Home

Впечатлива вила во Koh Samui

Оваа модерна вила се наоѓа на островот Koh Samui. Таа има една од најимпресивните глетки во Тајланд. Вилата е дел од вила комплексот Samujana и располага со четири спални соби и прекрасен базен со инфинити ефект фо форма на “L”. Еден од најимпресивните елементи на вилата е тремот со поглед на коралниот залив.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

Напиши коментар