← НАЗАД НА БОЗА

Впечатливи невестински фризури

Впечатливи невестински фризури
5228 Читања

Со сигурност многу од идните невести се прашуваат каков тип на фризура да изберат за својот специјален ден. Навистина, има голем избор на невестински фризури, долги, кратки, формални,л неформални, вечерни и др. Погледнете го денешниот избор и пробајте да се замислите во некој од овие стилови!

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk