Керозин

Втроглаво скапа јахта Quattroelle

Погледнете ја фантастичната јахта Quattroelle во која може да уживаат оние со неверојатно длабоки џебови. Да би ја изнајмиле оваа јахта на седум ден, неопходно е да издвоите “само” 1.3 милиони долари. Фотографиите ќе ви покажат зашто се волкави цифри за една јахта. На крајот јахтата ја купил богат човек од Блискиот исток кој сакал да остане анонимен а ниту цената не е позната.

 

1

2

3

4

5

6

78

10

11

12

13

Напиши коментар