Motherhood

Запознајте го најмладиот алкохоличар: Има само две години, а може да испие едно шише пиво за само една минута! (Видео)

Ченг Ченг од Кина, се вбројува помеѓу најмладите алкохоличари во оваа земја! Уште на 10 месеци пробал вино, а со неполни 12 пиво! Дознајте коко дошло до тоа…

Имено, кога ова мало момче имало 10 месеци, татко му му дал малку вино за да престане да плаче. Од тој момент Ченг Ченг хистерично вика доколку родителите му понудат млеко или било каков друг безалкохолен пијалок.

Пред извесно време Ченг Ченг успеал да испие цело шише пиво за само 1 минута.

Погледнете го видеото!

Напиши коментар