man fashion

Запросување какво што ќе посакате!

Не постои девојка на овој свет која не сонува еден ден да ја запроси нејзиниот принц од соништата. Меѓутоа ретко која ќе го доживее тоа.

Жени, ако мислевте дека сите мажи се незрели и мамини синови, се лажете. Слушнете го ова:

Романтичниот холандски актер Шандор Стурбл ја изненадил, а потоа и расплакал публиката кога во театарот во Глазгов на претставата Хидро каде играл главна улога, одлучил да ја прекине претставата и не како Петар Пан, туку како Шандор да ја запроси својата девојка. Погледнете го видеото и дознајте дали Венди се согласила!

Напиши коментар