Мода

Зара и H&M костими за капење

Календарски, летото само што не пристигнало, затоа ќе треба добро да се подготвите и да изберете совршен модел на костим за капење во кој ќе се опуштите и ќе уживате во слободното време на некоја плажа.

Голем хит се костимите во два дела со висок струк кои даваат по малку ретро впечаток и во кој женственоста потполно доаѓа до израз. Сакате голем избор на тренди модели, тогаш погледнете ја нашата галерија со многу примероци и кроеви.

http://www.cromoda.com/layout/i/galleries/zara-2014-kupaci-kostimi-i-dodaci-za-plazu/1.jpg

http://www.cromoda.com/layout/i/galleries/zara-2014-kupaci-kostimi-i-dodaci-za-plazu/2.jpg

http://www.cromoda.com/layout/i/galleries/zara-2014-kupaci-kostimi-i-dodaci-za-plazu/4.jpg

http://www.cromoda.com/layout/i/galleries/zara-2014-kupaci-kostimi-i-dodaci-za-plazu/5.jpg

http://www.cromoda.com/layout/i/galleries/zara-2014-kupaci-kostimi-i-dodaci-za-plazu/6.jpg

http://www.cromoda.com/layout/i/galleries/zara-2014-kupaci-kostimi-i-dodaci-za-plazu/7.jpg

http://www.cromoda.com/layout/i/galleries/zara-2014-kupaci-kostimi-i-dodaci-za-plazu/10.jpg

http://www.cromoda.com/layout/i/galleries/zara-2014-kupaci-kostimi-i-dodaci-za-plazu/11.jpg

http://www.cromoda.com/layout/i/galleries/zara-2014-kupaci-kostimi-i-dodaci-za-plazu/16.jpg

 

Напиши коментар