ШоуБиз

Здравко Чолиќ: За сопругата ќе пеам кога ќе заслужи!

Популарниот пејач Здравко Чолиќ  меѓу своите многубројни хитови, пееше за Наташа, Анѓела, Јасмина, Кристина а сега и за Есма. Песна за Алексанрда, како што инаку се вика неговата сопруга, вели дека ќе отпее кога таа ќе го заслужи тоа.

“За жена ми ќе пеам кога ќе заслужи”, изјавил со насмевка популарниот Чолиќ кој инаку за денот на жените ќе пее во Шведсак, каде ќе отпатува без својата сопруга. Како шармер и пејач кој отсекогаш ги освојувал женските срца Здравко открил дека на своите концерти максимално им се посветува на жените.

Оваа година Здравко ќе пролсави 12 години брак со својата сопруга и 25 години врска.

Напиши коментар