ШоуБиз

Жан-Клод Ван Дам го победи Чак Норис со шпага во вселената (Видео)

Дали се сеќавате на мегапопуларното видео во кое Жан-Клод Ван Дам прави “шпага” помеѓу два камиони во движење? Рекламата не беше компјутерски генерирана, бидејќи Ван Дам навистина го направи тоа.

По таа реклама Чак Норис направи шпага помеѓу два авиони Lockheed C-5 Galaxy.

Доклку сте ја пропуштиле, можете да ја погледнете тука:

Напиши коментар