ШоуБиз

Златна бубамара нема да биде во универзална сала!?

Во изминатите 10 дена  во  Радио бубамара и МК тикетс , пристигнале преку 5.000 резервации за купување билети, а за цената не се ни прашува.

Поради преголемиот интерес, организатор размислува шоуто да го префрли во поголема сала за да можат што повеќе луѓе заеднички да разменат позитивна енергија .

За тоа прашање  ќе одлучи во наредните денови, кога  билетите би биле  пуштени  во продажба .

Големото шоу веќе  еден месец се подготвува во штабот на бубамара , а  сценариото и наградените  како и секоја година  се чуваат  во најголема тајност.

Организаторот вели дека  скромно го најавил настанот, но очигледно дека и без реклама , обожавателите на добриот хумор, сатира  и  музика,   сакаат да бидат дел од  големата забава со најпопуларните личности од Македонија и Балканот.

Манифестацијата Златна бубамара на популарноста во изминатите години традиционално се одржуваше во универзалната сала во Скопје.

Напиши коментар