← НАЗАД НА БОЗА

100 години мода во само 2 минути! (Видео)

100 години мода во само 2 минути! (Видео)
562 Читања

01

02

03

04

05

Mode Glam на интересен начин покажува како се менувала модата во изминатите 100 години.

Во 2-минутното видео девојка носи стајлинзи кои ги рефлектираат најголемите трендови за секоја деценија.

Тргнете на стилско патување наназад низ времето.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk