Мода

11 начини врзување на марама, бидете секси и на плажа

Ако сакате летово да изгледате како вистинска грчка божица, време е да научите на кои начини можете да ја врзете марамата…

Веруваме дека сами свативте дека на плажа не ви требаат само бикини, туку и елегантни марами за прекрасен стил и покривање на малите делчиња од телото што имаат целулит.

Со оглед на тоа што многу девојки не знаат како треба да ја врзат марамата, ова се 11 различни и едноставни начини на врзување додека сте на плажа. Верувајте, ќе изгледате прекрасно.

Напиши коментар