← НАЗАД НА БОЗА

Модерен стан со светол ентериер

Модерен стан со светол ентериер
648 Читања

Станот е со модерен дизајн кој плени и секој млад брачен пар. При уредување на вашиот дом обрнете посебно внимание на вашата светлина и атмосфера. Светлината не секогаш се добива со дневното светло таа може да се добие и со мебелниот ентериер.

Толку едноставен прекрасен со стил! Уживајте:

0027

0037

0047

0057

0065

0075

0086

0096

0106

00112

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk