Sweet Home

Стилска мансарда во Гетеборг

Ова е еден интересен апартман на поткровје во Гетеборг, Шведска. Се простира на 85 квадратни метри и е совршен за семејство со две деца. Стилот изобилува со живот, топли тонови и светлина.

 

Напиши коментар